Om Oss

Här hittar mer information om vårt företag

Om MDMG Byggservice

Vi sätter KVALITÉ och SERVICE i högsätet och vårt dagliga mål är att förtjäna vårt namn. Vi har personal inom samtliga yrkesgrupper inom bygg i Stockholm och därför kan vi också erbjuda helhetslösningar såväl som mindre, specifika bygg-entreprenader. Vare sig du ska utföra en renovering, tillbyggnad eller något annat inom bygg, är vi säkra på att vi kan hjälpa dig.

Vi erhåller våtrumscertifikat sedan 2002 enligt BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum vilket innebär stora krav på säkerhet och noggrannhet


Erhåller Kommunernas Förtroende

Vi jobbar med Botkyrka Kommun och Huddinge Kommun och vi utför i genomsnitt 150 bostadsanpassningar per år.

Vi har kontakter med stora och små företaget så som Fasadglas, Hornbach, Trident, Brommastål, Kvisberga, K-rauta, Rivnings Firman, Städmaterialbolaget, Rörmokare och El företag. Med rabatterade priser och service gör vi projekten billigare och smidigare för våra kunder.


Kvalitetspolicy

Våra värderingar gör det naturligt för oss att fokusera på ERA behov, krav och önskemål, samtidigt som vi genomför våra arbeten på ett tids och kostnadseffektivt sätt. Vi håller oss öppna för nyheter och förbättringar i likväl produkter som i arbetssätt.

Varför välja oss?

I MDMG Byggservice jobbar specialiserade byggarbetare som är väl förtrogna med sitt arbete och som med stort engagemang åtar sig sina uppdrag. Förutom lång erfarenhet har vi även bred kunskap i både det praktiska och estetiska. Därför kan vi också ge tips och råd om vilket material man bör använda och hur man bäst hanterar det befintliga utrymmet.


Morteza M. Ebrahimi

Grundare och VD

Hossein Soleimany

Isoleringsexpert och rivningsansvarig